Вчера около 10:25 часа, в гр. Варна, на бул. «Христо

...
Вчера около 10:25 часа, в гр. Варна, на бул. «Христо
Коментари Харесай

За три часа трима пострадаха при пътни инциденти във Варна

Вчера към 10:25 часа, в гр. Варна, на бул. «Христо Ботев», лидерът на «Фолксваген» М.А. (57 г.) от Суворово, по време на придвижване обратно, лишава преимуществото и блъска «Опел». Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи в морския град.

Вследствие на случая жена (50 г.), пътуваща във втория автомобил, е получила травма на глава, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

По-късно, към 12:35 часа, на бул. «Вл. Варненчик» лидерът на рейс от всеобщия градски превоз С.М. (51 г.) употребява внезапно спирачки и става причина за случай с пасажер. Вследствие на това мъжът (72 г.) е получил травма на гръден панер, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Около 14:40 часа на кръстовището на ул. «Атанас Стоев» и бул. «Сливница», лидерката на  «Фолксваген» Ц.С. (67 г.) от Варна, при маневра за завой наляво, лишава преимуществото и блъска друг  «Фолксваген». Вследствие на случая жена (62 г.), ръководеща втория автомобил, е получила контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР