Вчера не присъстваха на Архангелова задушница, защото бях във военна

...
Вчера не присъстваха на Архангелова задушница, защото бях във военна
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма да се гърмя, но ако лъжите по мой адрес продължават, съдът ще гръмне някой клеветник


Вчера не участваха на Архангелова задушница, тъй като бях във военна болница. Имам две дискови хернии и през вчерашния ден те се обостриха. Дископатията е рисково нещо. Вчера се тиражираха подправени вести, че съм бил в прединфарктно положение, че съм се криел от въпроси за акцията в ДАБЧ. Виждате, че през днешния ден съм тук и съм подготвен да давам отговор на всевъзможни въпроси.

Това сподели в предаването "Беновска пита " по Канал 3 вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. "Атакуват ме по доста аргументи. Преди няколко дни отново се тиражираха подправени вести. Разбрах, че годеникът на малкита ми щерка, щял да се занимава с модернизацията на армията. Аз имам единствено една щерка и нямам дребна щерка. Моята щерка е щастливо омъжена. Не си нося револвера, тъй като нямам желание да се трещя, само че в случай че някой прекалява с клеветите за мен, ще го гръмне съдът. Вече съм се задействал по тази тематика. Никой не ми се извини за доносите и лъжите по мой адрес. Тази седмица един политически отстъпник популяризира и претопли изказванията на една госпожа, която не стопира да написа доноси по мой адрес. Тази госпожа също се появи в една телевизия и не спря да приказва неистини. Тези офанзиви обслужват политиката на държавицата Македония, която продължава да мачка българите там ", разкри Каракачанов.

"Катя Матева е уволнена тъй като не е спазвала и изпълнявала законите, а не по политически аргументи. Тази госпожа е прикрила преписки и е отказвала да даде българско поданство на наши сънародници с изцяло постоянни документи. Това може да се потвърди доста елементарно. Не е правилно, че сме проявявали апетити към ДАБЧ. Досега Вътрешна македонска революционна организация е имала двама представители отпред на организацията. Петър Харалмпиев е предложение на Оперативна програма и аз съм се съгласил с неговата кандидатура, само че той не е член на нито една партия от обединението. Той е представител на гражданската квота на Оперативна програма ", разгласи министърът на защитата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР