Вчера Хърватия поднесе поредната голяма изненада на Световното първенство в

...
Вчера Хърватия поднесе поредната голяма изненада на Световното първенство в
Коментари Харесай

Далич за Аржентина: Не са чак толкова добри и неуязвими

Вчера Хърватия сервира следващата огромна изненада на Световното състезание в Катар и в профил Бразилия след осъществяване на дузпи. По този метод " ветрените " стигнаха за втори следващ мондиал до полуфиналите, само че там ги чака ново тежко тестване в лицето на различен от главните любимци - Аржентина на Лионел Меси. 
 Самбата завърши, Хърватия постави завършек на бразилските фантазии Самбата завърши, Хърватия постави завършек на бразилските фантазии
Селекционерът на хърватите Златко Далич даде ясно да се разбере, че неговите играчи нямат желание да изпадат в непотребна еуфория и още от през днешния ден стартират да се готвят доста съществено за дуела с " албиселесте ".

  " Веднага започваме подготовка за мача с Аржентина. Изиграхме страховит мач против Бразилия, само че не би трябвало да му се любуваме. Аржентина ще е доста стимулирана от последното международно състезание, а също така са следвани от войска от почитатели. Изобщо няма да загатвам умората. Вчера Ладич (един от помощниците на Далич) бе на мача на Аржентина, с цел да ги гледа. Сега ще създадем разбор. Срещу Бразилия се подготвихме по този начин за мощните им страни и за това Пашалич стартира мача. Не би било добре да играем човек за човек. 

Трябва да внимаваме да не оставяме доста пространство на Меси. Ключът е по какъв начин ще се представим във фаза отбрана. Разбира се, Меси е главната вяра за Аржентина, той играе ужасно, само че те имат и други отлични играчи, които оказват помощ доста. Вчера водеха с 2:0, само че Холандия се върна до 2:2, което значи, че не са чак толкоз положителни и са уязвими. Но това няма да значи нищо, в случай че ние не сме на нашето равнище, " съобщи Далич.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР