Вчера Европейският съюз се раздели с Великобритания. Доста разплакани лица

...
Вчера Европейският съюз се раздели с Великобритания. Доста разплакани лица
Коментари Харесай

Инвестиции са нужни в пътищата ни - те отнемат повече човешки животи и от най-страшната болест

Вчера Европейският съюз се раздели с Англия.

Доста разплакани лица и човешки очи, показващи облекчение, можеше да се видят в постройката на Народното събрание в Брюксел.

Екологичен потенциал даде изрично “да” за излизането на Англия от Европейски Съюз

Всичко това се случи след 40 месеца договаряния, три удължавания на преговорния интервал по член 50 от (Договора за Европейския съюз) Договор за Европейския съюз и два плана на съглашения, утвърдени от водачите на ЕС-27 и премиера на Обединеното кралство, утвърждението на контракта, определящо изискванията за изтеглянето на Обединеното кралство от Европейски Съюз.

Оттеглянето ще влезе в действие от 1 февруари 2020 година Тогава Обединеното Кралство ще приключи 47-годишното си участие в Европейски Съюз, макар че правото на Европейски Съюз ще остане използван за Обединеното кралство по време на 11-месечен временен интервал, приключващ на 31 декември 2020 година

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков съобщи пред NOVINI.BG, че в действителност вчерашният ден е бил исторически.

Той разясни, че в този момент Европа не е по-силна. „ Със сигурност ще има интервал на потрес за всички “, изясни Новаков.

Евродепутатът показа, че в този момент е значимо да се посочи и какви вноски в бюджета на Европейски Съюз ще дават страните. Той разясни, че в този момент се чака Англия да връща пари на Европейски Съюз. По думите му, Брекзит няма да засегне финансово толкоз доста България и подсети, че даже има оферти да се усили финансирането за страната ни. Той изясни, че наред с новите и съвременни сфери, би трябвало обаче да не се пропущат и нормалните, в които се влага. „ Например пътищата. Пътищата лишават повече човешки животи, от която и да е болест. Затова инвестицията в качествени пътища е извънредно значима “, сподели Новаков.

В кои сфери може да се усили еврофинансирането за страната ни, какво се случва с плана край Кресна, по кое време ще има изясненост за неговото бъдеще може да видите по-късно ТУК в изявлението на Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР