Вчера безславно Хелс Китчън напусна поредният участник – Полина. След

...
Вчера безславно Хелс Китчън напусна поредният участник – Полина. След
Коментари Харесай

Зрителите на "Хелс Китчън" не могат да повярват

Вчера безславно „ Хелс Китчън ” напусна следващият участник – Полина. След като показа посредствена паница пред началник Виктор Ангелов, Фънки и Славена Вътова тя трябваше да смъкна оранжевата престилка и да напусне готварското предаване вечно.

Това за следващ път разгневи и дребното останали фенове на „ Кухнята на Ада ” и те се нахвърлиха на Ангелов. Според тях Полина е трябвало да остане в готварското шоу, а вместо нея пътя към у дома да заловен Симона и Чимидова, които постоянно „ минават сред капките ”.

Зрителите са безапелационни, че Полина е била изгонена от предаването „ незаслужено ”. „ Абсурдно е да остане Чимидова, а Поли да си тръгне… ”, „ Така не ме е било гняв за различен участник! Тя заслужаваше да остане! ”, „ Беше ми любимец ”, пишат почитатели на „ Хелс Китчън ” за напускането на тяхната фаворитка.

След „ Хелс Китчън ” Полина регистрира като неточност това, че е играла „ повече отборно, в сравнение с самостоятелно ”. Като занимание готвач тя е горда от себе си и е щастлива, че е получила доста похвали от началник Виктор Ангелов.

Въпреки че не съумя да стигне до край и да грабне черна куртка, Поли продължава напред и доста скоро ще сбъдне още една своя фантазия, а точно да отвори лична сладкарница.

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР