Вбесен от , президентът на САЩ Доналд Тръмп е спрял

...
Вбесен от , президентът на САЩ Доналд Тръмп е спрял
Коментари Харесай

Слух: Тръмп спрял парите на адвоката си Руди Джулиани

Вбесен от, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е спрял хонорарите на Рудолф Джулиани, твърди източник на CNN. Според информацията, Тръмп споделил това на свои асистенти, само че те не са наясно дали президентът е сериозен с тези инструкции, написа БГНЕС.
Тръмп упреква дългогодишния си юрист и някогашен кмет на Ню Йорк и доста други за обстановката, в която се намира сега, само че не е поел персонално обществена или частна отговорност. Все още се чака Джулиани да играе някаква роля в отбраната на импийчмънта на Тръмп, само че към този момент той е оставен отвън множеството диалози.
 Процедурата по импийчмънт - какви са действителните закани за Тръмп Процедурата по импийчмънт - какви са действителните закани за Тръмп
Камарата на представителите на Съединени американски щати утвърди за повторно импийчмънт на президента Доналд Тръмп, което го направи единственият президент н...
Друг фокус на гнева на Тръмп е конгресменът Кевин Маккарти, който в допълнение вбеси Тръмп, като съобщи, че е виновен за безредиците от предходната седмица. Президентът към този момент беше отчаян от Маккарти, откакто остави опцията да бъде наказан Тръмп в писмо до сътрудниците си по-рано тази седмица.
Подробности за хонорарите на Джулиани бяха обявени за първи път от " Вашингтон пост ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР