Възстановяването на полузащитника на ЦСКА Федерико Варела върви по план

...
Възстановяването на полузащитника на ЦСКА Федерико Варела върви по план
Коментари Харесай

Варела се възстановява по план, Ахмедов вече се готви наравно с отбора

Възстановяването на полузащитника на ЦСКА Федерико Варела върви по проект и се чака футболистът да бъде подготвен за игра напълно скоро.

Аржентинският халф получи разтежение в мача-реванш против Славия от 1/2-финалите на шампионата за Купата на България, като в околните дни треньорският щаб ще реши дали ще може да разчита на него за идния дуел с „белите“ от програмата на Първа лига, който е този петък (6 май).

Друг от контузените футболисти в ЦСКА – Юрген Матай, продължава да се готви самостоятелно и стартира дейни извършения за възобновяване на мускулатурата. Нидерландският бранител мина прегледи, които ще покажат равнището на възобновяване от получената контузия, като първичните прогнози бяха за 8-седмичен цикъл на лекуване и завръщане към тренировки за старта на лятната подготовка.

До дни ще стане ясно и докога ще отсъства Бисмарк Чарлс. Нападателят на ЦСКА е с скъсване на сухожилието на квадрицепса, като сега медицинският щаб на клуба чака удостоверение от задгранични експерти за това докога играчът няма да може да тренира.

Ахмед Ахмедов, който от есента се възвръща след интервенция, пък към този момент се готви наедно с останалите си съотборници и даже организира две занимания на цялостни обороти дружно с главната група. Нападателя стартира да натрупа игрова процедура, след което треньорският щаб ще реши по кое време ще разчита на него.

След мача с Лудогорец през уикенда няма футболисти с недоволства и през днешния ден играчите възобновиха тренировки, откакто получиха ден отмора след срещата в Разград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР