Възстановяването на Гордън Хейуърд от ужасяващата контузия, която го извади

...
Възстановяването на Гордън Хейуърд от ужасяващата контузия, която го извади
Коментари Харесай

Четири спортни марки в борба за подписа на Хейуърд

Възстановяването на Гордън Хейуърд от ужасяващата травма, която го извади от игра за целия минал сезон върви по проект, а редом с това той би трябвало да взема решение и различен проблем за бъдещето си. Бившият баскетболист на Юта е сериозен обект на интерес от страна на четири спортни марки, които желаят да го привлекат за рекламно лице, като към този момент са известни имената на три от тях - Nike, New Balance и Anta.

Очакванията са, че което и предложение да избере, Хейуърд ще подпише дълготраен договор, който в следствие може да се трансформира и в пожизнен. 28-годишният състезател е съвършен образец за държание, има семейство и в никакъв случай не се е замесвал в каквито и да е проблеми отвън терена.

Ако реши да заложи на Nike, той ще се трансформира в следващото мощно име в портфолиото на компанията, чийто съществени лица са ЛеБрон Джеймс и Кевин Дюрант. В НБА Anta е представяна от Клей Томпсън, до момента в който New Balance няма съответен “посланик”.

Досега Хейуърд играеше с кецове на Nike. В момента точно американската компания е формален снабдител на екипировка на тимовете от НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР