Възстановен от днес е трафикът по моста над река Марица

...
Възстановен от днес е трафикът по моста над река Марица
Коментари Харесай

Пуснаха движението по моста над Марица за кварталите в Димит...

Възстановен от през днешния ден е трафикът по моста над река Марица в Димитровград с краткотрайна организация на придвижването, заяви във фейсбук кметът Иво Димов. Съоръжението свързва централната част на града с кварталите от левия бряг – " Мариино ", " Вулкан " и " Черноконево ". Мащабният ремонт стартира през октомври м.г.

" Довършителните действия ще продължат още известно време, до цялостното привършване на плана ", разяснява градоначалникът пред " Марица ". Той добави, че благодари на всички за проявеното самообладание и схващане, и се извини за забавянето,

" Без да се извинявам със сложността на плана и многото зародили проблеми. Благодаря на хората от кварталите " Марийно ", " Вулкан ", " Черноконево ", от град Меричлери и на всички, които всекидневно бяха наранени от създалото се стеснение. Въпреки компликациите, се веселя, че започнахме рехабилитацията на този мост, който не бе ремонтиран от основаването си и към този момент беше в сериозно, предаварийно положение. Смятам, че си заслужаваше! Сигурността и животът на хората са по-важни от всичко друго ", добави Димов.

Той показа още, че от време на време един кмет би трябвало да взема решения, които неведнъж са непопулярни или не се одобряват еднопосочно и с нужното утвърждение от всички. „ През годините реализирахме няколко основни плана. Става въпрос за Водния цикъл, жп надлеза, а в този момент и ремонтът на моста над река Марица. Въпреки че тези планове бяха съпроводени напрегнато, негативи и доста нерви, мисля, че те са от извънредно значение за бъдещето развиване на Димитровград”, изясни още градоначалникът.

" Последният от тези поправки се проточи повече, в сравнение с чакахме, за което несъмнено и аз имам виновност. Както към този момент разгласих, компанията реализатор ще бъде глобена ", сподели Иво Димов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР