Възрастните хора могат да се чувстват по-млади от връстниците си,

...
Възрастните хора могат да се чувстват по-млади от връстниците си,
Коментари Харесай

Колко кучета виждате? Отговорът разкрива психическата ви възраст

Възрастните хора могат да се усещат по-млади от връстниците си, а млад мъж или момиче, в противен случай, са толкоз изтощени от живота, че имат характерността на зрял човек. Тук не става дума за възраст, изчислена в години, а за житейски опит. Последното се основава на способността за разбиране на положителни и неприятни събития. Това образува умствената възраст.

Вашата психическа възраст. Колко кучета виждате на картинката?

Има ли метод да разберете психическата си възраст? Да, с дребен тест. По-долу има черно-бяла картинка. Изображението демонстрира няколко кучета. Именно броят на видените четириноги любимци дефинира същинската възраст на мозъка.

Изберете броя кучета, които виждате.

Вариант А: 4 бр
Вариант Б: 5 бр
Вариант C: 6 бр
Вариант D: 7 бр

Избор А: 15–20 години. В живота вие сте натурален оптимист, фен на литературата, обичате да посещавате художествени изложения или концерти, а също по този начин умерено да изучавате добра книга, точно тези неща могат да развълнуват вътрешния ви свят, да се почувствате като в действителност себе си.

Такъв живот ви прави доста удовлетворени. Ако сте в шумна и досадна среда, може да не кажете и думичка, а вътрешно ще се чувствате отвратени и ще желаете да избягате при първа опция. Сърцето ви е още на 20 години.

Избор  B: 20~30 години. Вашата умствена възраст е сред 20 и 30 години. На този стадий сте претърпели кръщението на действителността и сърцето ви към този момент е малко закоравяло от проблемите на възрастните, само че вътре към момента има елементарен и чист взор върху разнообразни неща.

В живота вие сте човек, който се стреми към елементарност във всичко. Без значение против какво се изправяте, не желаете да усложнявате нещата. Направете живота си елементарен и благополучен и продължавайте да се избавяте от непотребните неприятности.

Избор C: 30~40 години. Психическата ви възраст е сред 30 и 40 години. В очите на другите вие ​​сте демодиран човек. Вие принадлежите към категорията на внимателните хора, имате постоянен живот и работа. Можете съществено да помислите върху нещата преди да вземете непринудено решение.

В очите на другите вие ​​сте зрял, постоянен човек, вашите дейности могат да бъдат земни, а не импулсивни, което дава на хората чувство за непоклатимост. Вие сте по-склонни да съумеете от вашите връстници, само че даже и да съумеете, няма да самохвалствате Продължавайте напред малко по малко, стремейки се към повече триумфи.

Избор D: под 15 години. Вашата умствена възраст е под 15 години и би трябвало да е доста друга от действителната ви възраст. Във вашия вътрешен свят към момента имате просто и девствено пространство, без значение каква роля играете в живота, в каква позиция сте, в сърцето ви живее едно чисто и красиво дете.

През множеството време сте измежду хора, които са доста спокойни и зрели. Вие сте непретенциозен и карате всички да си мислят, че сте Добър човек, какъвто по принцип сте.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР