Възрастна жена е видяла подозрителна група пред дома на отвлечения

...
Възрастна жена е видяла подозрителна група пред дома на отвлечения
Коментари Харесай

Съседка на Адриан е видяла подозрителни мъже преди изчезването му

Възрастна жена е видяла подозрителна група пред дома на отвлечения Адриан Златков в деня преди изгубването му. Тя е съседка на фамилията, съобщи Българска национална телевизия.

Четвърти ден продължава издирването на младeжа, а досега не е пожелан откуп.

Съобщава се, че на дребната уличка 2, в с. Герман, ден преди похищението, двама подозрителни мъже с две коли са разглеждали карта.

Непознатите са необичайност за живеещите в Герман, заради което не останали незабелязани.

" Там бяха спрели една кола като камионетка и още една друга лека кола. Беше ярко - шест, шест и нещо. Като ги видях се смутих някак си. Ами не ми вдъхнаха доверие тия хора. Видяха ми си се някакви неприятни, студени и сурови хора. Бяха разгърнали нещо като схема. " - споделя съседката на семейство Златкови Анка Георгиева.

До момента тя не е разпитвана от полицията.

 Разпитаха двама за изчезналия наследник на предприемач
Разпитаха двама за изчезналия наследник на предприемач

25-годишният Адриан евентуално е похитен...

По-рано през днешния ден Премиерът Бойко Борисов прикани медиите да остават службите на мира, с цел да си свършат работата. А Цветан Цветанов, който бе вътрешен министър, когато бе разрушена бандата за отвличания на " Наглите ", отбрани решението на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата да наложат цялостно осведомително затъмнение до момента в който следствието е в ход.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР