Възрастна жена даде спестяванията си на ало-измамници в Хасково. Случаят

...
Възрастна жена даде спестяванията си на ало-измамници в Хасково. Случаят
Коментари Харесай

Мним лекар подлъга възрастна жена с 26 хил. лева в Хасково

Възрастна жена даде спестяванията си на ало-измамници в Хасково. Случаят е от през вчерашния ден, когато в 19.30 часа в полицейското ръководство се е явила 86-годишната жена.

Тя споделила, че към 13 часа е получила позвъняване на домашния си телефон. С нея сякаш се свързала внучката й, която живеела в Германия с щерка й. Момичето споделило, че бойлерът им гръмнал, в резултат на което майка й потърпевша с очите и е допустимо да ослепее.

В този миг слушалката била взета от мъж, който се показал за лекар. Той декларирал, че е нужна интервенция, която коства 300 000 евро. Жената обяснила, че има единствено 26 000 лв., за които мнимият доктор споделил, че ще стигнат за лещи. След като схванал къде живее старата жена, й споделил да слезе и да съобщи парите на жена, която ще изпрати.

Малко по-късно старата жена предала парите пред дома си на жена, която описала пред служителите на реда като цялостна, с кестенява коса и към 30-40-годишна. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
 Пенсионерка хвърли 4 200 лева на телефонен лъжец в Бургас
Пенсионерка хвърли 4 200 лева на телефонен лъжец в Бургас

Обвиняемата е имала и предходни провинения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР