Възраждане внася в деловодството на НС предложение за прекратяване на

...
Възраждане внася в деловодството на НС предложение за прекратяване на
Коментари Харесай

Възраждане внася в НС предложение за премахване на американските бази у нас

Възраждане внася в деловодството на Народно събрание предложение за преустановяване на американските бази у нас. Това разгласи на брифинг в Народно събрание Костадин Костадинов.

За тези бази ние не сме получили и стотинка, акцентира той като разясни, че Съединени американски щати заплащат за базата си в Куба. Икономиката в района не се е развила, а в едно от селата е отворен обществен дом за американските бойци, по думите му. Не знаем какво тъкмо има в тези бази, неудовлетворен е Костадинов.

Възраждане желае данни за числеността на бойците там и за въоръжението там. Там важи законът на Съединени американски щати, което не се харесва на депутатите от Възраждане. Освен това у нас не е имало военни бази в историята ни, по мнението му. Костадинов желае за защитата ни да се грижи националната ни армия. Той обаче сложи въпроса кой е ликвидирал армията ни.

Тези въпроси Възраждане ще слагат на изключителното съвещание на Народното събрание за рецесията с Украйна. Състоянието на армията сега е плачевно, безапелационен бе Костадинов. Той е уверен, че няма да има Украйна, а се следи конкуренция сред политиците да се потвърдят кой повече служи на американския стопанин . Българската политика би трябвало да се ръководи от мъже, а не от мижитурки, счита още водачът на Възраждане.

НАТО не подсигурява националната ни сигурност, НАТО заплашва националната ни сигурност, отсече Костадин Костадинов.

" Възраждане " желаят Херо Мустафа да изяснява в Народното събрание

Искат пояснение за какво американски депутати да заплашват България със наказания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР