Възраждане ще откликнат на отправената по-рано покана от да изпратят

...
Възраждане ще откликнат на отправената по-рано покана от да изпратят
Коментари Харесай

Костадинов отряза Денков, обвини Радев, че неоснователно бави мандатите

" Възраждане " ще откликнат на отправената по-рано покана от да изпратят свои оферти, които да залегнат в програмна декларация, която да бъде гласувана в пленарна зала. А точно от това дали ще бъде призната или не, зависи дали Политическа партия ще предложат кабинет или ще върнат несбъднат мандат на президента. С ясното схващане обаче, че предложенията им няма да бъдат признати.

В коридорите на Народното събрание Костадин Костадинов преповтори изказваните неведнъж от групировката му цели, които " Възраждане " ще прати като оферти, които да бъдат включени в готвената програмна декларация - да бъдат събрани подписи за привикване на, да бъде сезиран Конституционния съд за изпращането на оръжие на Украйна, да се анулира решението за закупуване на нови 8 F-16 блок 70, както и да не се употребява американско нуклеарно гориво в реакторите в АЕЦ " Козлодуй ".
 Политическа партия сложи период 5 януари до всички партии за изпълване на мандата
Политическа партия сложи период 5 януари до всички партии за изпълване на мандата

Изпратени са писма за покана на всички парламентарни групи

" Как мислите, че ще отговорят? Винаги нас ни питате, в този момент ги питайте тях. Това нещо го приказваме от месеци, а те имат наглостта да приказват празни приказки. Ние приказваме съответни неща, те в този момент приказват за цели. Какви цели? Видяхме ги за осем месеца какво могат и какво не могат. И на фона на всичко това имат наглостта да ни питат дали ще подкрепим нещо ", възмути се партийният водач.

И акцентира - най-големият приоритет на " Възраждане " сега е да завърши активността на това Народно заседание . Изхождайки от това, Костадинов насочи рецензии и към президента Румен Радев.

" С това той безусловно изнасилва Конституцията. Искам да запитвам коя тъкмо Нова година има поради? Някой направи ли си труда да го попита, тъй като аз не знам. Затова още на следващия ден ще отправим питане към господин Радев коя тъкмо Нова година има поради. Този мандат е безусловно жертван, той няма да се реализира ".

" Възраждане " въздъхна без облекчение на номинацията на Денков

Няма да поддържа и няма да отидат на среща
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР