Кристин Дейвис затвърди мястото си в историята на телевизията с

...
Кристин Дейвис затвърди мястото си в историята на телевизията с
Коментари Харесай

Кристин Дейвис имаше роля на мигане и ще я пропуснеш в прочутия rom-com от 90-те - три години преди да се сдобие с емблематичната част Сексът и градът... така че можете ли да познаете какво е това?

Кристин Дейвис затвърди мястото си в историята на малкия екран с емблематичната си роля на Шарлот Йорк в сериала " Сексът и градът ", два кино лентата и обособения филм " И просто по този начин " - само че преди шоуто тя имаше доста малко епизодично присъединяване в блокбъстър от 90-те

Девет месеца са! Дейвис се появи като „ компаньон на тениса “ в сцена с Хю Грант и Джеф Голдблум във кино лентата – в който взе участие и Джулиан Мур.

Девет месеца – който означи Първата основна роля на звездата от „ Четири сватби и едно заравяне “ в Съединени американски щати – споделя историята на детския психиатър Самуел Фокнър (Грант), който научава, че чака първото си дете от дългогодишната си другарка Ребека (Мур).

Самуел се бори с несигурността по отношение на посрещането на детето и се чуди какъв татко ще бъде то - с Дейвис, който се появява в сериозна сцена сред Самуел и най-хубавия му другар Шон Флетчър (Голдблум).

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР