Руското Mинистерство на вътрешните работи обяви днес украинския президент Володимир

...
Руското Mинистерство на вътрешните работи обяви днес украинския президент Володимир
Коментари Харесай

Русия обяви за международно издирване Зеленски и Порошенко

Руското Mинистерство на вътрешните работи разгласи през днешния ден украинския президент Володимир Зеленски за интернационално търсене , съобщи ТАСС.

Съответното предписание е оповестено в осведомителната система на ведомството, където се показва, че украинският президент се търси по отношение на член от Наказателния кодекс на Руската федерация.

По коя публикация и съответния член от Наказателен кодекс руснаците търсят Зеленски не се прецизира.

ТАСС показва и че роденият на 25 януари 1978 година в Кривой рог Володимир

Освен това и малко по-късно за интернационално търсене бе разгласен и още един украински президент - Петро Порошенко. Той ръководеше Украйна от 2014 до 2019 година. За него също не са посочени публикации и членове, на база на които да се образува съмнение за обвиняване, по които Порошенко да се търси.

След началото на през февруари 2022 година Руската федерация доста разшири листата си с лица за интернационално търсене , като в него включва най-вече украинци. Там участва обаче и

Не може да се гадае дали и други украински президент ще бъдат добавени в листата за интернационално търсене, като да вземем за пример, който Киев даде на съветската войска.

Със сигурност обаче там няма да попадне Виктор Янукович, който в края на мандата си през 2014 година действително избяга от Украйна и до този миг, по обществена информация, живее в Русия.
 Русия разгласи за търсене брата на Навални
Русия разгласи за търсене брата на Навални

За да размени условната му присъда с ефективна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР