ВМРО регистрира листите си за Европейските избори и за участието

...
ВМРО регистрира листите си за Европейските избори и за участието
Коментари Харесай

И Карлос Контрера поема към парламента

Вътрешна македонска революционна организация записва листите си за Европейските избори и за присъединяване си на изключителните парламентарни избори в ЦИК и в столичната ОИК , оповестяват от пресцентъра на партията.

Сред листите са Карлос Контрера в 23 и 24 МИР в София , ръководителят Красимир Каракачанов с Благоевград и Плевен, до момента в който Ангел Джамбазки поема 25 МИР и евролистата преди всичко. Веднага след него в борбата за Брюксел се подрежда досегашният представител в Екологичен потенциал от гражданската квота на партията Андрей Слабаков.

В листите на Вътрешна македонска революционна организация както за изключителните парламентарни избори, по този начин и за евроизборите, продължава налагането на гражданска квота. Битката за обичайното семейство, християнските полезности и националната еднаквост на България са водещи в техните акции.

ВМРО подкрепят идеята за дясно-консервативно обединяване , което да води национално виновна политика за отбрана на ползите на България.

Припомняме, през февруари  със заместник-председатели Милен Михов, Красимир Богданов, Карлос Контрера.

Миналата година, както и за лидер на листата с претенденти за общински съветници в София. Той е също ръководител на Областния комитет на Вътрешна македонска революционна организация за София.
 Вътрешна македонска революционна организация: Гласувайте с хартиени бюлетини, с цел да развалим сглобката
Вътрешна македонска революционна организация: Гласувайте с хартиени бюлетини, с цел да развалим сглобката

Според тях ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи се готвят за нова тройна коалиция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР