Възраждане“ ще издигне Петър Петров за председател на парламента, научи

...
Възраждане“ ще издигне Петър Петров за председател на парламента, научи
Коментари Харесай

„Възраждане“ издига Петър Петров за шеф на парламента, БСП ще кажат утре своя кандидат

„ Възраждане “ ще издигне Петър Петров за ръководител на Народното събрание, научи Епицентър.бг. Формацията има 27 депутати в 48-ия парламент. Петър Петров е правист по обучение, един от учредителите на „ Възраждане “. Петров е практикувал в областта на гражданското съдопроизводство – с опит в делата за вреди от непозволено увреждане, в корпоративното право и вещноправните покупко-продажби. В активността си през годините е осъществил и редица капиталови планове на непознати вложители в региона на строителството и покупката на недвижими парцели в България, съгласно информацията в Уикипедия.

 

Лидерът на партията Костадин Костадин съобщи, че „ Възраждане " е подготвена да получи третия мандат. „ Готови сме с кабинет. Ще желаеме диалог с всяка политическа мощ, с цел да се организира референдум за опазване на българския лев, съобщи Костадинов преди дни. 

 

След срещата през днешния ден за бюджета и инфлацията, инициирана от Българска социалистическа партия, от левицата намекнаха, че ще предложат собствен човек за ръководител на Народното събрание. На въпрос дали ще поддържат Росен Желязков от ГЕРБ или Никола Минчев от Политическа партия водачът им Корнелия Нинова  сподели: " на следващия ден ще е забавно, ще разберете за третата алтернатива ". Тя удостовери, че ще повдигнат номинация за ръководител на Народно събрание, само че не сподели име.

 

Преди това ГЕРБ подчертаха, че няма да поддържат различен за ръководител, с изключение на Желязков. Парламентарната процедура е най-голямата партия да излъчи ръководител. Смятаме, че качествата на господин Желязков са по-добри от тези на господин Минчев, безапелационни са от ГЕРБ.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР