Възраждане, БСП и Има такъв народ напуснаха пленарната зала. Причина

...
Възраждане, БСП и Има такъв народ напуснаха пленарната зала. Причина
Коментари Харесай

Възраждане, БСП и ИТН напуснаха пленарната зала заради избора на ръководствата на парламентарните комисии

" Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН " напуснаха пленарната зала. Причина за това тяхно деяние стана изборът на управленията непрекъснатите парламентарни комисии, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Лидерът на петата политическа мощ съобщи от парламентарната естрада, че с сегашния избор на управленията на комисиите се " прегрупира паралелната страна и задкулисието ". Според нея с гласуванията през днешния ден се прави опит да се " овладее демокрацията ". 

" Днес още един път ставате очевидци на прегрупирането на паралелната страна, с цел да оцелее, на задкулисието и на преодоляването на парламентарната народна власт. Правенето й на пленник на персонални, стопански и лобистки ползи ", съобщи тя.

Според Нинова новото ръководещо болшинство се състои от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Лидерът на левицата разгласи, че тези три политически сили работят за разнообразни от гражданските ползи. 

" ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са новото ръководещо болшинство. За " Възраждане “ се колебаем, тъй като бяха декларирали, че няма да вземат участие в комисии, а преди почивката предлагаха заместник-председатели. Но най-малко ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са ясни – това е ръководещото болшинство.

Мотивите за тази странна коалиция са ГЕРБ-СДС да се реанимират и да спасят Бойко Борисов, тъй като цялата страна е пленник на неговата персонална кожа, Движение за права и свободи ясно – да се легитимират към този момент публично във властта, тук, по средата, е огромният въпрос, тъй като Христо Иванов от лодката в Росенец стигна до прегръдката с Росенец. ПП-ДБ от изчегъртването на Борисов стигнаха до реанимирането на Борисов. Това е истината ", безапелационна бе тя.

Корнелия Нинова разгласи, че Българска социалистическа партия няма да оферират ръководители и заместник-председатели на комисиите и напуснаха пленарната зала.

" Възраждане " отдръпнаха своя претендент за заместник-председател на бюджетната комисия и обявиха, че ще изоставен залата, с цел да може по думите на Стоян Таслаков " тройната коалиция да се избере управления ". 

Тошко Йорданов разгласи, че " ИТН " също ще напусне залата. Той съобщи, че това е управляващот, а не геополитическо болшинство. Йорданов съобщи, че под декларацията за участие на Украйна в НАТО са се подписали " Демократична България ", само че не и представителите " Продължаваме промяната ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР