Възползвай се от разнообразни продукти за теб и твоя дом,

...
Възползвай се от разнообразни продукти за теб и твоя дом,
Коментари Харесай

0% лихва – 0% грижи с новите оферти на Техномаркет

Възползвай се от разнородни артикули за теб и твоя дом, които можеш да вземеш на погашение БЕЗ оскъпяване от магазините в цялата страна на Техномаркет.

 

Грижите и паниките за дома към този момент са в предишното, тъй като Техномаркет показва най-изкусителните предложения с нула % рента! 

 

Новата листовка на комерсиалната верига е същински церемониал на изобилието и сервира на дамите същински находки за поддържане на хубостта. Почти всички фотоепилатори на Philips идват на съблазнително ниски цени и без оскъпяване, тъй като в най-женския месец нежните създания заслужават кожа, гладка като коприна и чудесно самочувствие. 

 

Специално за 8-ми март в новата листовка участва един от най-любимите на инфлуенсърите смарт телефон SAMSUNG GALAXY Z FLIP 5 с 256GB и 5G в първокласния и мистериозен цвят виолетово. Любителките на високотехнологичните аксесоари пък могат да се поглезят с изискания, дизайнерски смарт часовник на HUAWEI WATCH GT4, изискан в златисто, което го трансформира в същинско интелигентно украшение.

 

Добрите домакини ще открият висококачествени перални с вградена сушилня като тази на GORENJE, модел WD2A854ADS или на SAMSUNG от трансформация WD8NK52E0ZX/LE. За феновете на високото качество Техномаркет предлага и сушилна машина BOSCH WTH85207BY. 

 

Потребителите могат да закупят във веригата и последни бройки на един от най-търсените у нас хладилници - GORENJE RK4182PW4, както и на климатик HISENSE KA50BS0EG/KA50BS0EW. 

 

За меломаните Техномаркет е подготвил мощната аудиосистема PANASONIC SC-MAX3500EK, както и смарт тв приемника SONY KD-65X75WLPAEP, тъй като какво по-добро допълнение към безгрижието от отличен тон и кристална картина, поднесени с нула % рента и впечатляващи отстъпки от цената, единствено в най-обичаната комерсиална верига у нас.

 

 

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР