Възобновява се конкурсът за матроси /войници/ във формированията на Военноморските

...
Възобновява се конкурсът за матроси /войници/ във формированията на Военноморските
Коментари Харесай

Възобновява се конкурсът за 100 вакантни длъжности за матроси

Възобновява се състезанието за матроси /войници/ във формированията на Военноморските сили /ВМС/, оповестиха от Министерството на защитата.

Той беше разгласен със заповед на министъра на защитата в средата на януари, само че заради строгите противоепидемични ограничения приемът на документи краткотрайно бе спрян.

От през днешния ден до 29 май претендентите за присъединяване в състезанието могат да подават писмени заявки и всички нужни документи до командира на Военноморски сили посредством структурите на Централно военно окръжие по непрекъснат адрес. Съгласно последните промени в Закона за защитата и въоръжените сили възрастта за банкет на претенденти за военна работа е до 40 години.

Обявените 100 свободни места са във военните формирования във Варна, Бургас, Сенокос /община Балчик/, Приселци /община Аврен/. Търсят се боцмани, радиотелеграфисти, радиометристи, механици, електромеханици, машинисти, водолаз, водачи и други

Сред условията към претендентите са да имат българско поданство, най-малко приключено приблизително обучение, да са годни за военна работа, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент. За длъжностите на избавителен транспортен съд, фрегата, ракетен катер, учебно-спомагателен транспортен съд, базов миночистач и други се изисква претендентът да покрива медицинските стандарти за валидност за плавателна работа на надводни кораби.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР