Възмущение в социалните мрежи заради реклама на студентската телевизия Алма

...
Възмущение в социалните мрежи заради реклама на студентската телевизия Алма
Коментари Харесай

Провокативна реклама на студентската телевизия Алма матер възмути социалните мрежи

Възмущение в обществените мрежи поради реклама на студентската телевизия " Алма матер ". В нея взе участие шефът на медията - Башар Рахал.

Във видеото той приканва студентите да се запишат на кастинг, с цел да станат известни и дава образец с младо момиче, което му носи кафе. С рекламния си клип малкия екран търси да назначи водещи, кореспонденти, редактори и сценаристи.

Главна роля има асистентката на Рахал, която му носи кафе и сметана пред стълбите на Софийския университет, до момента в който той коментира детайлности за кастинга.

Само за 2 дни обявата е гледана повече от 20 000 пъти. В мнения в обществените мрежи обаче потребителите  питат " по този начин ли в действителност се става прочут ". Провокацията е издирван резултат, твърди шефът на малкия екран.

" Не е сексистка, а е жлъч. Абсолютно възприятие за самоирония. Типичният началник от 90-те години, със секретарката, с кафенцето, с оглеждането. За мен това е скеч. Аз съм актьор-комедиант и вие го знаете доста добре ", съобщи Башар Рахал.

От управлението на " Алма матер " обявиха за NOVA, че задачата била новината за кастинга да стигне до повече младежи. И са удовлетворени от резултата. " Няма метод да се позиционираш на пазара, в случай че не знаят за теб и не те чуват ", съобщи Рахал.  

Студентите във Факултета по публицистика настояват, че харесват рекламата и най-много посланието й, че ще ги направи известни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР