Възможно ли е това? НЛО да водят въздушен бой пред

...
Възможно ли е това? НЛО да водят въздушен бой пред
Коментари Харесай

Уникално ВИДЕО! Кораби на извънземни се бият помежду си в небето

Възможно ли е това? НЛО да водят въздушен пердах пред очите на земляните? Най-малкото, в уеб страниците за извънземни се оповестява за такива случаи. През миналите дни обаче видео от сходно „ стълкновение “ бе оповестено в известния канал в YouTube UFOmania, отдаден на всевъзможни паранормални феномени, написа Езорейтер.

Интересният клип е обсъждана тематика номер едно измежду потребителите в мрежата.

Клипът е сниман от жена, която живее в щата Невада. Тя е решила да резервира анонимност. Според думите ѝ, тя е била в автомобила си и е чакала своя другар, който бил влезнал в хранителен магазин. Изведнъж американката забелязала ярки светлини в небето, които не приличали на нещо, което тя била виждала до в този момент, по тази причина тя решила да ги снима на видео.

Тя изобщо не е могла и да допусна в оня миг, че ще успее да снима нещо толкоз поразително, тъй като полетът на ярките светлини в небето образувал извита на към 45 градуса линия по отношение на хоризонта, а по-късно те почнали стремително да летят нагоре.

Междувременно сред двете НЛО избухвали други ярки светлини, като че ли от горната страна някой стреля по тях. В отговор, последвал ответен огън, който приличал на изстрелването на ракети.

Уфолозите и други консуматори в мрежата, които се интересуват от тематиката за извънземните, са в неразбиране: картината като цяло наподобява на въздушен пердах, освен това сред извънземни кораби. При това достоверността на видеото не буди никакви съмнения.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР