Възможно ли е Димитър Бербатов да се откаже от заявената

...
Възможно ли е Димитър Бербатов да се откаже от заявената
Коментари Харесай

Би ли жертвал кандидатурата си Бербатов в името на обединение?

Възможно ли е Димитър Бербатов да се откаже от декларираната кандидатура за президент на БФС? Подобен въпрос се породи след оставката на Борислав Михайлов като началник на футболната ни централа. Освен това в обществените мрежи се появиха и разнообразни хипотези и имена, които биха били по-обединяващи от възможната поръчка на Бербатов.

 

Стилиян Петров е може би фигурата, която събира най-голямо утвърждение към себе си. Друг е въпросът дали на Стенли му се захваща с помиите към българския футбол, само че в друг подтекст неговото име се завъртя в медийното пространство. Самият футболист застана твърдо зад оставката на настоящето управление и изрази цялостна поддръжка към кандидатурата на Димитър Бербатов. Множество почитатели на родни клубове също желаят промяна на ръководството, само че някак са по-пасивни когато става въпрос за Димитър Бербатов като нов началник. Вероятно фенските пристрастия при него са много по-изразени и са на другия полюс от досегашния началник Борислав Михайлов. Стилиян Петров е по-одобряван и харесван от почитателите в цялата страна без значение от фенските си желания.

 

Президентът на Славия Венцислав Стефанов обществено разгласи, че Бербатов не е мечтана кандидатура и с две ръце би дал своя вот за Стилиян Петров. Ексцентричният началник на най-стария столичен футболен клуб надали е определящ за избора, само че постоянно той залага наклонност, която след това се оказва решаваща.

 

Доколко е допустима и обща кандидатура на Димитър Бербатов и Стилиян Петров? Това би било един рационален избор, който ще сплоти огромна част от футболните хора у нас, а точно съединението би било най-хубавият катализатор за излзиане от рецесията, в която българския футбол е потопен.

 

Изтоник: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР