Възможно е Нидерландия да поиска официално разделянето на България и

...
Възможно е Нидерландия да поиска официално разделянето на България и
Коментари Харесай

Нидерландия ще поиска разделянето на България и Румъния за Шенген?

Възможно е Нидерландия да изиска публично разделянето на България и Румъния при гласуването, което ще реши кои от трите страни, дружно с Хърватия, ще се причисли към Шенгенското пространство. Това написа " Капитал ", като се базира на свои източници.
Според тази информация, Хага работи за разделянето на Румъния и България при гласуването и това е съвсем несъмнено, че ще се случи.
Заради вътрешнополитически проблеми в Нидерландия, България ще бъде жертвана, а това би било голямо проваляне за София, тъй като де факто ще я изолира.
Дали това ще се случи, ще забележим на 8 декември. Но и в този момент е ясно, че Хърватия има поддръжката на всички страни, които ще гласоподават, а към този момент се прокрадва и мнението, че Хага ще поддържа Румъния, само че не и България. Що се отнася до Швеция, нейният глас към този момент не е изрично определен-за или срещу нас. Но даже да ни поддържа, гласът на Нидерландия е задоволителен, с цел да ни остави отвън борда.
Говорител на държавното управление в Хага разяснява, че позицията по отношение на разширението на Шенген е ясна и не се е трансформирала след гласуването в нидерландския парламент. " Когато условията са изпълнени, присъединението е допустимо. За да можем да оценим това, ни е нужна настояща информация от Европейската комисия за всички области, които имат отношение към политическите решения за присъединение към Шенген. Това се отнася както за използването на върховенството на правото за Шенген, по този начин и за върховенството на закона ".
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР