Възможно е ГЕРБ да има съвместно управление с БСП, защото

...
Възможно е ГЕРБ да има съвместно управление с БСП, защото
Коментари Харесай

Манол Генов: Възможно е ГЕРБ да има съвместно управление с БСП, зависи от лидерската среща

Възможно е ГЕРБ да има взаимно ръководство с Българска социалистическа партия, тъй като те в последно време нарушават правилата и политиката си, само че дано изчакаме. Всичко е допустимо в българската политика. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " Манол Генов от Българска социалистическа партия.

" Нека да бъде извършена лидерската среща, с цел да има разговор, и да забележим дали изобщо ще има диалог за сформиране на някакво държавно управление, ще има ли някакви оферти, тъй като това си е ангажимент на първата политическа мощ и ангажимент на нейния водач Бойко Борисов ", разяснява Генов.

Той изреди, които би трябвало да бъдат целите на едно бъдещо ръководство:

" На първо място би трябвало да се оправим с икономическо положение на българските жители. Трябва да поддържаме обществените политики, които ние постоянно сме провеждали и ги поддържаме и сега, макар че инфлацията, която се развихри в последните месеци, съумя да изяде много от тях, само че ние сме поредни и ще желаеме тази политики да продължат ".

По думите му всичко зависи от идната лидерска среща и по-нататък ще има ли диалози и с други партии във връзка с сформиране на държавно управление.

" Защото виждате, че с 69 народни представители дори и да са първа политическа мощ, само че не може да управляваш с кабинет на малцинство, тъй като той в избрани моменти ще има нужда от поддръжка. И в случай че има такива диалози, ще се изработят съответните политики ", изясни Манол Генов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР