Възможно е да се стигне до хипотезата за опит за

...
Възможно е да се стигне до хипотезата за опит за
Коментари Харесай

Опит за убийство? Затягат примката около касапина от Стара Загора

Възможно е да се стигне до хипотезата за опит за ликвидиране при случая с обезобразеното момиче, само че на този стадий е прекомерно рано да се приказва за това. Това изясни пред Българска национална телевизия районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова.

Тя изясни, че за изясняване на случая са разпитани хора от по-широкия другарски кръг на момичето. То е споделило на някогашния си другар за отправяно принуждение и закани от страна на обвинения Георги Николаев.
-->
Тези показания са послужили на проверяващите да призоват и самата потърпевша на разпит, в който тя също е удостоверила за заканите. Първият разпит на момичето е извършен още до момента в който е на лекуване в болничното заведение.

    " Тя е била в посттравматично положение. Затова след това успяхме да правим по-информативен разпит и тя да стартира да връща в известна степен мемоари отпреди насилието ".

Разследването разполага със заканите, изпратени по чат и се прави техническа експертиза, с цел да се потвърди подателят. Назначена е петорна съдебно-медицинска експертиза с специалисти в региона на неврохирургията и пластичната хирургия.

    " Сложно е да се квалифицира такова действие, при което насилието е предизвикало голям брой травматични увреждания. Част от тях са изрично леки, само че част от тях се надяваме експертизата да обясни касае ли е за голям брой седни телесни повреди и като цяло каква е телесната щета. С оглед резултата от експертизата и спомагателните разпити на потърпевшата, вероятно ще потвърдим дали действието е осъществено по необикновен непосилен метод и с особена свирепост ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР