Възможно е да има нови арести по случаясубийствотона44-годишния Пейо Пеев.

...
Възможно е да има нови арести по случаясубийствотона44-годишния Пейо Пеев.
Коментари Харесай

МВР разследва поне още двама души за убийството на Пейо Пеев

Възможно е да има нови арести по случаясубийствотона44-годишния Пейо Пеев. Това обявиглавният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев пред Нова ТВ. Разследващите сакатегоричнизавинатанадвете упрекнати жени- брачната половинка и тъщата на Пеев.Сега се ревизира дали и кой е оказал помощ за укриване на тялото.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи съобщи, чепоне още двама душиса вполезрениетона полицията и сега се проверяват от органите на реда. Става дума за хора от обкръжението на брачната половинка наПейо Пеев - Габриела,инейната майка - Красимира. В тази връзка Коцев изясни, че лицата се проверяват катоевентуални помагачина причинителите на закононарушението, ревизира се далите са укривали материални доказателстваи дали са заличавали следи.

По отношение накадритеотвидеокамери, запечатали момента на убийството на Пейо Пеев, основният секретар ги разказа катошокиращиибрутални.

Припомнямe, чеПеевпървое билудушен, а след товатялото му е превозено до гориста околност, близо до хижа " Алеко ". Колата е била опожарена.

" Има други лица, които се ревизират за съпричастност към самото действие. По-скоро като форма напомагачество, като подкрепяне на активността поукриваненавеществени доказателства, изтриване на следи, само че за самото авторство нямаме съмнения на кръга на проверяваните лица. Това са лица, които са свързани с Красимира, майката на Габриела и самата Габриела. " - съобщи Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР