Възкръсналата“ на погребението си еквадорка почина от исхемичен инсулт, след

...
Възкръсналата“ на погребението си еквадорка почина от исхемичен инсулт, след
Коментари Харесай

„Този път майка ми наистина умря“: Почина „възкръсналата“ на погребението си жена

„ Възкръсналата “ на погребението си еквадорка умря от исхемичен инсулт, откакто прекара седмица в интензивното поделение. Тя се връща в същата болница, която установи гибелта ѝ първия път, откакто околните на Бела схващат, че тя е жива, до момента в който приготвят погребението ѝ , написа БИ Би Си.

76-годишната Бела е оповестена за мъртва, откакто не реагира на опитите за реанимация

Всичко се случва, откакто дамата не реагира на опитите за реанимация, и лекарите я афишират за мъртва. Жената се задъхва, до момента в който роднините стартират да я преобличат. Така още веднъж незабавни медици я връщат в болничното заведение, оповестила часа на гибелта ѝ.

Бела прекарва седмица в лечебното заведение, а еквадорските управляващи основават специфична комисия, която да проверява случая.

Свръхестественото знамение e плод на серия от неточности и немарливост

След 7 дни интензивното поделение здравното министерство на Еквадор удостовери, че тя е умряла в петък от исхемичен инсулт.

„ Този път майка ми в действителност умря. Животът ми към този момент няма да е същият “, споделя в диалог с локален вестник синът ѝ Гилберт Барбера.

След гибелта си на 16 юни  Монтоя е била върната в същото погребално бюро преди ритуала в държавно гробище.

Местните медии оповестяват, че Монтоя е страдала от положение, наречено каталепсия - при което човек получава пристъп, губи схващане и тялото му се сковава.

Бела Монтоя не е единственият човек, който „ оживява “, откакто публично е разгласен за мъртъв. През февруари е открито, че 82-годишна жена диша, до момента в който лежи в погребално бюро в щата Ню Йорк. Три часа по-рано тя е била оповестена за мъртва в старешки дом, напомня Би БИ Си

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР