Въздухът във втория по големина град в Австралия – Мелбърн,

...
Въздухът във втория по големина град в Австралия – Мелбърн,
Коментари Харесай

Тенисистка се отказа заради мръсния въздух в Мелбърн

Въздухът във втория по величина град в Австралия – Мелбърн, както и в други елементи на австралийския щат Виктория бе разгласен за най-замърсения през днешния ден в света.

Това стана ясно съгласно базата данни за качество на въздуха по света Ай Кю Ер Вижуал. Хората в Мелбърн даже бяха посъветвани да не излизат от домовете си.

Качеството на неприятният въздух се дължи на огнената буря, която продължава в Австралия. Горските пожари изпепелиха на 2000 къщи, а 28 откриха гибелта си.

Пожарите изпепелиха 11,2 милиона хектара повърхност. Междувременно тенисистка се отхвърли от мача си от първи кръг в квалификациите на Australian Open, които започнаха през днешния ден.

Това се случи на Данила Якупович, която поведе с 6:4, 5:6 в мача си против Щефани Фьогеле, когато се строполи на корта, а повода бе задушаване.

Впоследствие Якупович се отхвърли от дуела си и напусна корта.

Подобна преживелица се разигра и на демонстративния шампионата Koyoong Classic, където Мария Шарапова също се отхвърли от дуела си против Лаура Зигмунд, когато германката водеше с 7:6(4), 5:5.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР