Въвеждането в експлоатация на газопровода “Северен поток 2 ще стабилизира

...
Въвеждането в експлоатация на газопровода “Северен поток 2 ще стабилизира
Коментари Харесай

Путин увери, че “Северен поток 2” ще стабилизира цените в Европа

Въвеждането в употреба на газопровода “Северен поток 2 ” ще стабилизира цените на синьото гориво на европейския пазар. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща с изпълнителния шеф на “Газпром ” Алексей Милер, оповестява БНР.

Алексей Милер рапортува на Владимир Путин, че " Северен поток 2 ” е изцяло подготвен за работа , откакто през днешния ден беше запълнена със синьо гориво и втората тръба на газопровода.
Газпром: " Северен поток 2 " е изцяло приключен и подготвен за употреба
Двете тръби на газопровода " Северен поток-2 " са подготвени за употреба, заяви ръководителят на " Газпром ". Запълването на " Северен пото...
Прочети повече
Путин увери, че въвеждането в употреба на оборудването с годишен потенциал 55 милиарда кубически метра ще докара по поевтиняване на газа в европейските страни, в това число в Украйна.

" Безспорно този нов спомагателен маршрут ще помогне за стабилизирането на цените на европейския пазар ", съобщи Путин и добави, че в този момент думата имат европейците.

В момента газопроводът “Северен поток 2 ” е в развой на сертификация. Наскоро съветският вицепремиер Александър Новак изрази вяра, че процедурата ще приключи в средата на идната година.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР