Въвеждането на таван на обезщетенията за загинали при катастрофи е

...
Въвеждането на таван на обезщетенията за загинали при катастрофи е
Коментари Харесай

Въвеждането на таван на обезщетенията за загинали при катастрофи е абсурдно

Въвеждането на таван на компенсациите за починали при произшествия е неуместно Не би трябвало да има цена на човешкия живот и въвеждането на таван на компенсациите за близки на починали при произшествия е неуместно . Това сподели за Дарик депутатът от ГЕРБ Нели Петрова, чиято щерка почина при злополука на пешеходна пътека във Варна през 2011 година
 
 

По думите й сътрудника й от ГЕРБ Менда Стоянова, която е създател на скандалните ремонти в Кодекса за обезпечаване, е била подведена. Петрова добави още, че сега застрахователи и юристи се пробват да се възползват от тълкувателното решение на Върховен касационен съд, с което беше отворен кръгът от близки на умрелия, които могат да търсят отплата за морални вреди от неговата гибел.
 

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на парламентарната група на партията да не гласоподава импортираните промени в Кодекса за застраховането , до момента в който не бъдат подложени на необятен публичен спор . Предстои разискването да стартира в четвъртък в съвещание на парламентарната комисия по бюджет и финанси.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР