Във вторник ще предложим Деница Сачева за министър на труда

...
Във вторник ще предложим Деница Сачева за министър на труда
Коментари Харесай

Борисов: Майките, които харесват Бисер Петков - да си го вземат! Премиерът отряза още една глава

Във вторник ще предложим Деница Сачева за министър на труда и обществената политика. Мисля, че тя ще се оправи по-добре. Това заяви на конференция министър председателят Бойко Борисов. В петък бе следващото недоразумение. Пет пъти съм прибирал оставката. И сътрудниците, и неговите министри не желаят да работят с  него. 

Уважавам майките на деца с увреждания. Както не им се меся с коя политическа групировка и с кой политически водач си приказват, и те да не ми се месят. Министрите са си мое право. Дори и Патриотите, всички знаят, че с цел да се назначи министър би трябвало да се съглася аз.

Ако толкоз си го харесват майките Бисер Петков, като създадат държавно управление, да си го създадат министър ”, съобщи Борисов.

Той бе безапелационен, че отговорността за държавното управление и министрите си е напълно негова. „ Никой не е упорствал да поставям Петков като министър, та в този момент да ми се сърдят, че го смъквам. Консултирам съм промяната и с сътрудниците ”, сподели още министър председателят.

Министър-председателят добави още, че регионалният шеф на Перник Ирена Соколова ще се раздели с поста си поради водната рецесия. „ В сряда ще има решение на Министерски съвет ”, посочи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР