Във вторник се проведе капитанската битка в Игри на волята:

...
Във вторник се проведе капитанската битка в Игри на волята:
Коментари Харесай

Славяни спечелиха пленник в „Игри на волята“

Във вторник се организира капитанската борба в „ Игри на волята: България “ . В нея един против различен застанаха Александър от Траки и Веселин от Славяни . И в случай че изборът на Веско беше единомислещ, то този на Траки не. Племето беше разграничено сред Александър и Пламен, като в последна сметка Алекс беше по настойчив и подготвен за борба. Разбира се, Юлиян въобще не беше склонен с този избор и съобщи, че племето прави огромна неточност.

Капитанската борба беше силова. Двамата трябваше да минават през трудности, теглейки гюлета, всяко едно тежащо по 15 кг. След всяко затруднение гюлетата се увеличаваха, като на финала доближиха до 6 - или общо тегло от 90 кг.
 NOVA
Битката беше извънредно сложна и за двамата, които най-после трябваше да спрат, с цел да съберат сили. В последна сметка по-силен се оказа Веско, който съумя да премине през финалния стадий и да развее знамето на племето.
 

Капитанът на Славяни можеше да избира сред пица за цялото племе или персонален имунитет, който с изключение на, че ще го избави, в случай че стигнат до номинации, върви с заложник от Траки. Веселин избра имунитет и взе в плен Александър, тъй като го счита за мощен състезател, а и ще може да бъде номиниран в бъдещите борби. „ Аз съм най-прецакания участник в това шоу “, бяха първите думи на Алекс, когато разбра новата си орис.-->
 NOVA
Дали ще успее да се приспособява, дали ще се включи пълноценно в борбите или ще продължи да играе за Траки, ще разберем в идващите дни.

Днес е първата номинационна борба за седмицата. Как ще реагират Траки, когато видят, че досегашният им капитан излиза против тях? Как ще се оправят Славяни и дали Александър ще се включи пълноценно в борбата или ще има друга тактика? Кое племе ще завоюва и кой ще е първият номиниран за седмицата? Всичко това ще разберем от 21.00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР