Във вторник Robinhood Markets пусна нова кредитна карта, с която

...
Във вторник Robinhood Markets пусна нова кредитна карта, с която
Коментари Харесай

Robinhood ще издаде собствена кредитна карта

Във вторник Robinhood Markets пусна нова кредитна карта, с която цели да разшири наличието си на пазара на персонални финанси и да усили броя на абонаментите за премиум равнище.

Ексклузивна за клиентите на Robinhood Gold, тази кредитна карта следва въвеждането на дебитна карта преди две години, която улесни вложението на свободни средства. С този ход основаната в Менло Парк, Калифорния, компания се стреми да диверсифицира продуктовата си гама.

Разнообразяването отвън главния бизнес за търговия може да послужи и като буфер за Robinhood против пазарната волатилност, като да вземем за пример несигурността, провокирана от поредицата покачвания на лихвените проценти от Федералния запас на Съединени американски щати през 2022 година, която разтревожи вложителите на дребно.

Картата Robinhood Gold Card няма годишна такса или такси за задгранични транзакции и обезпечава 3% паричен бонус под формата на бонусни точки при покупки. Освен това резервациите, направени посредством портала за пътувания на Robinhood, носят 5% парична възвръщаемост (кеш бек).

Компанията е почнала да изготвя лист на чакащите за картата, като възнамерява по-широко разпространяване по-късно тази година.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР