Във вторник, по време на разкопки в щата Колорадо за

...
Във вторник, по време на разкопки в щата Колорадо за
Коментари Харесай

Намериха останките на издирвано преди 34 г. момиче, но изчезването ѝ остава мистерия

Във вторник, по време на разкопки в щата Колорадо за слагане на нов водопровод, строителните служащи попаднали на човешки остатъци. Оказало се, че откритите кости са били на изчезналата преди 34 години Джонел Матюс.

Момичето изчезва безследно от вкъщи си през декември 1984 година, когато е било на 12-годишна възраст. Случаят към изгубването ѝ провокира вълна от съпричастност в Съединени американски щати, като тогава даже президенът Роналд Рейгън прави изявление по въпроса в границите на акция, ангажирана точно с тематиката за изчезнали деца през последните години.

Въпреки откритите остатъци на момичето управляващите към момента нямат отговор на въпроса за нейното изгубване, като от полицията обявиха, че следствието по този пропуснат случай вероятно ще бъде възобновено с нови специалисти и нов тип технологии.

Джонел Матюс изчезва през вечерта на 20 декемри 1984 година след коледен концерт в учебното заведение ѝ. Тя е докарана у дома от татко на нейна съученичка. По това време родителите ѝ не са си били у тях и когато по-късно се прибират, от Джонел няма и диря. Входната врата е необятно отворена, обувките ѝ са в коридора, а чорапогащникът ѝ е пренебрегнат на дивана.

Пред американски медии родителите на Матюс дефинираха намирането на тленните остатъци на щерка им като ''абсолютно чудо'', след което си пожелаха повода за изгубването ѝ преди близо 35 години най-сетне да бъде разгадана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР