Във връзката си ще сте изправени пред най-различни изпитания и

...
Във връзката си ще сте изправени пред най-различни изпитания и
Коментари Харесай

5 признака на любовно бомбардиране във връзката

Във връзката си ще сте изправени пред най-различни тествания и компликации, с които би трябвало да се справите. Любовта несъмнено е комплицирана страст и може да бъде малко сложна за схващане, изключително когато връзката ви е нова. Обичайно е да се чувствате разчувствани и завладени от новия си сантиментален сътрудник. Въпреки това, колкото и влюбени да изглеждате, постоянно би трябвало да сте нащрек за признаците на нездравословно държание. Едно от тези държания е любовната бомбардировка.

По принцип това е манипулативен метод, който нарцистичните или манипулативните хора употребяват във връзката, с цел да управляват или преобладават над своите сантиментални сътрудници. Той включва обсипване на някого с любов, внимание и дарове, с цел да се завоюва бързо неговото доверие и удивление.

Противно на общоприетото разбиране, демонстрирането на несъразмерна обич не е същински израз на обвързаност, а по-скоро тактичност.

 infomax-logo-50-15-HW

Въпреки че първоначално може да се усеща ласкателно, с течение на времето любовното бомбардиране може да се трансформира във форма на прочувствено принуждение във връзката.

Това от своя страна може да навреди на вашите страсти, горделивост и благополучие. В тази публикация ще разгледаме смисъла на любовното бомбардиране и няколко признака за любовно бомбардиране, за които да внимавате. Можете да разпознаете тези предупредителни знаци и да се предпазите от това да станете жертва на това токсично държание във връзката.

Непрекъснато ви обсипва с похвали и любов

Любовният бомбардировач освен ще обича да слуша комплиментите ви, само че и ще се погрижи да ви бомбардира с любов. Въпреки че комплиментите ще ви накарат да се почувствате добре, той няма да спре до елементарните похвали. Вместо това постоянно ще прекалява с крайни изявления като „ Никога не съм срещал някой по-изящен “, „ Животът ми беше малоценен, преди да те срещна “ или „ Сърцето ми стартира да бие сега, в който те видях “.

Всички тези похвали може в началото да ви се сторят ласкателни, само че скоро ще ви накарат да осъзнаете какъв брой празни са тези думи. Бъдете деликатни във връзката, с цел да не попаднете в такова състояние.

 във връзката

Постоянно ви прави дарове

Във връзката, може да ви харесва да си подарявате един на различен скъпи дарове. Но това не е нещо всекидневно. Обикновено изчаквате избрани мотиви, с цел да изненадате колегата си с по-значим подарък, като тук не броим по-малките жестове и изненади. Когато обаче сътрудникът ви ползва любовно бомбардиране към вас, той ще ви купува подарък съвсем всеки втори ден. Тези дарове могат да бъдат СПА ден, билети за отмора или скъпи бижута да вземем за пример.

С други думи, той ще се опита да бомбардират възприятията ви с прекомерно скъпи дарове, тъй че да се обвържете да бъдете с него, даже когато нещата не вървят безпрепятствено. Ако усети, че има проблем във връзката, той ще се опита да усъвършенства нещата с дарове.

Натрапва ви доста въпроси

Във връзката ще желаете да знаете всичко за колегата си. Но има движение и вярно време за откриване на персонална информация. Например, двойките нормално стартират с леки въпроси като обичани неща, какви лайкове имате или какво не обичате, смущаващи моменти и така нататък След това се обръщат към описване на своите страхове, неустановеност и секрети.

Ако обаче сътрудникът ви желае да знае всяка детайлност за вас тъкмо в тази секунда или непрекъснато ви подтиква да му разкажете повече за себе си, това е мощен знак за любовна бомба и във връзката ви има проблем. Така че, в случай че се окажете в такава обстановка, ви предлагаме да не се поддавате на натиска му. Не бързайте и му съобщете, че не ви е комфортно толкоз скоро.

 във връзката

Прекалено рано споделя прекалено много

Любовната бомбардировка не значи единствено, че сътрудникът ви желае да знае всичко за вас незабавно. Това значи също, че не знае по кое време и къде да спре, до момента в който разкрива персоналната си информация. Накратко, ще се окаже, че слушате неговите контузии от детството и различен прочувствен багаж, даже когато не желаете това. Освен това, в случай че покажете, че не се чувствате прекомерно удобно, той може да обърне против вас неща, за които не желаете да се разкриете или не сте съществени във връзката.

Той непрекъснато търси удостоверение

От време на време вие или вашият сътрудник може да желаете малко убеденост, която да усещате във връзката. Това е изключително правилно, в случай че някой от вас или връзките ви въобще минават през сложен стадий. Ако обаче сътрудникът ви непрекъснато желае удостоверение, даже в началната фаза на връзката ви, това е знак за любовна бомбардировка.

Това е по този начин, тъй като такива любовни бомбардировачи такива хора или имат потребност непрекъснато да се усещат прекомерно значими, или са надълбоко несигурни от вътрешната страна и по тази причина търсят удостоверение. Така че можете да им вършиме похвали, колкото желаете, само че това в никакъв случай няма да е задоволително за тях. Това, от своя страна, след известно време ще ви остави без сили във връзката.

 във връзката

Затова пазете се от любовното бомбардиране във връзката, в случай че усетите признаци на такова. Дайте на колегата ви да разбере, че би трябвало да забави темпото и в случай че не се съобрази с вас, може би би трябвало да преосмислите връзките си в името на вашето благополучие.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР