Във връзка с предстоящия втори тур на местните избори в

...
Във връзка с предстоящия втори тур на местните избори в
Коментари Харесай

Полицията провери 5 адреса, от къща в Слокощица са иззети записки за определена политическа сила

Във връзка с идния втори тур на локалните избори в област Кюстендил тази заран са предприетидействия в изискванията на необходимост за противопоставяния на нарушавания, свързани с изборното законодателство. Екипи на полицията са направили инспекция на 5 адреса, като на един от адресите в село Слокощица бяха открити конфискувани мемоари за избрани политически сили, предстоящи резултати по секции, мобилни телефони и преносими компютри, заявидиректорът на ОДМВР – Кюстендил, Светослав Григоров.
Образувани са три бързи полицейски производства, като всички дейности на полицията са под надзора на Районна прокуратура – Кюстендил. Към този миг от полицията отхвърлят информация за броя на арестуваните лица, защото дейностите по следствието не престават.
„ Като цяло работата ни досега е обвързвана с 38 случая, по 8 от които има формирани досъдебни производства. Най-пресният случай е от през вчерашния ден, където в районно управление (на МВР) – Дупница беше арестуван 35-годишен мъж за нарушение на изборното законодателство и предложение на парична сума за опорочаване на изборния резултат в първия тур на локалните избори в Дупница. Като цяло първия тур на локалните избори в област Кюстендил мина умерено, от наша страна бяха подхванати всички нужни ограничения. Нашата цел и съществена задача е за идния втори тур и така наречен балотаж, още веднъж да бъдат подхванати безусловно всички дейности, за което е зает целия състав на Областната дирекция “, безапелационен е шефът на ОДМВР - Кюстендил.
Той посочи, че при вчерашния случай в арестуваното лице в Дупница е открита сумата от 1800 лева, които са били за пазаруване на гласове за избран общински съветник
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР