Във връзка с предстоящия туристически сезон, Агенцията по заетостта чрез

...
Във връзка с предстоящия туристически сезон, Агенцията по заетостта чрез
Коментари Харесай

Агенцията по заетостта организира трудова борса в Бургас, могат да участват и украинци

Във връзка с идния туристически сезон, Агенцията по заетостта посредством бюрото по труда в Бургас провежда профилирана трудова борса в региона на хотелиерството и ресторантьорството. Събитието ще се организира на 19.04.2022 година (вторник) от 10.00 часа в Културния дом на нефтохимика, на адрес: гр. Бургас, пл. „ Тройката “ №1.

На срещата ще бъдат поканени търсещи работа лица, които ще могат да се срещнат с предложенията за работа на компании от туристическия отрасъл. В нея могат да вземат участие и украински жители, които желаят да стартират работа в България.

Трудовата борса ще даде опция на представителите на бизнеса в региона на хотелиерството и ресторантьорството да показват своите предложения и да се срещнат на място с претендентите за работа. Към момента 16 компании от туристическия отрасъл са декларирали присъединяване в трудовата борса, а свободните работни места, които се чака да разгласят, са над 400.

До края на април Агенцията по заетостта възнамерява провеждането на още 1 трудова борса – обща, с акцент върху сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството. Тя ще се организира във Варна на 28.04.2022 година (четвъртък) от 10.30 часа в Юнашки салон, на адрес: гр. Варна, бул. „ Христо Ботев “ № 1. В нея могат да се включат украински жители, открили се в града и неговите покрайнини, както и всички търсещи работа с подобаваща подготовка. Работодателите, които желаят да вземат участие, могат да се свържат с уредниците от бюрото по труда във Варна.

След поредицата от майски празници, на 11.05.2022 година, Агенцията по заетостта ще провежда обща трудова борса в София, на която също ще бъдат поканени и украински жители. Директната среща с работодателите от разнообразни сектори ще се състои от 10.00 часа в двора на бюрото по труда „ Възраждане “. Представителите на бизнеса, искащи да разгласят своите свободни работни места за събитието, могат да се свържат авансово с уредниците от районната работа по заетостта в София. Всички търсещи работа, показали интерес към събитието, ще бъдат обслужени по време на срещата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР