Във връзка с повишаването на броя на заразените с COVID

...
Във връзка с повишаването на броя на заразените с COVID
Коментари Харесай

Топлофикациите зоват да спазваме противоепидемичните мерки

Във връзка с повишението на броя на инфектираните с Коронавирус 19 в страната и с наклонността за утежняване на епидемиологичната конюнктура у нас Асоциацията на топлофикационните сдружения в България (АТДБ) се обръща със следния апел към  българските жители и клиентите на топлофикациите:

Бъдете деликатни и пазете своето и на  околните си здраве. При навестяване на офисите на топлофикационните сдружения, спазвайте прецизно предписаните от здравните управляващи противоепидемични ограничения, изключително спазването на предложената физическа отдалеченост и носенето на защитни маски в затворени пространства. Служителите в центровете за работа с клиенти на топлофикациите ще наблюдават най-строго дали тези ограничения се извършват безусловно тъкмо.

По опция, използвайте електронните способи за разплащане, подписване на контракти и друга връзка с топлофикационните сдружения.

В очакване на зимния сезон служащи и чиновниците на топлофикациите работят при най-стриктно съблюдаване на всички предписани от здравните управляващи ограничения за реализиране на трудовия развой. Осигурени са нужните персонални защитни средства за чиновниците и непрекъснатата стерилизация на работните пространства.

Благодарим на всички български енергетици, че в изискванията на утежняваща се епидемиологична конюнктура се трудят настойчиво и държат отговорно и не престават да поддържат енергийната сигурност на страната.

Изказваме и голямата си признателност и към българските медици, че не престават все по този начин безрезервно да водят битката  за нашето здраве и успокоение. Ако желаеме да съхраним работеща здравната си система и да предпазим и българските медици,  е нужно да проявим, макар неудобствата, в действителност отговорно държание. Отговорното държание на всеки един  от нас е грижа за всички ни. Нека се вслушаме в хубавия и остроумен зов на проф. Николай Витанов от Националния действен щаб „ Не се прецаквайте, прецакайте вируса! “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР