Във връзка с постъпили в Администрацията на Президента на Република

...
Във връзка с постъпили в Администрацията на Президента на Република
Коментари Харесай

Президентството: "Българската Коледа" не набира нови лица на кампанията

Във връзка с постъпили в Администрацията на Президента на Република България сигнали за хипотетична лъжлива скица, употребяваща името на „ Българската Коледа “, от прессекретариата на президента осведомиха, че уредниците на благотворителната самодейност не са упълномощавали както физически, по този начин и юридически лица да реализират активност по набиране на нови лица на акцията.

Дейността на рекламна кино къща, която организира акция в обществените мрежи за набиране на нови лица за „ Българската Коледа “, е опит за корист и машинация с името на благотворителната самодейност, безапелационни са от президентството.

Администрацията на президента се е обърнала към способените органи за предприемане на нужните дейности по случая с оглед попречване и прекратяване както на злоупотреби, по този начин и уронване доверието в самодейността.

От президенството се обърнаха към жителите да бъдат внимателни и при приемане на сходно предложение навреме да осведомят съответните способени органи с оглед попречване на машинация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР