Във връзка с последната публична проява на народния представител Александър

...
Във връзка с последната публична проява на народния представител Александър
Коментари Харесай

БСП: Депутатът Александър Дунчев постоянно смесва лъжи и полуистини

Във връзка с последната обществена демонстрация на народния представител Александър Дунчев от ПГ “Продължаваме смяната “ във Facebook, сме длъжни да изясним обстоятелствата и да зададем няколко въпроса.

В изказването си депутатът атакува водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и партията за три назначения в системата на горите. Не за първи път Дунчев смесва неистини и полуистини, с цел да прави сякаш грандиозни „ разкрития “ за предопределение и експертиза.

Трите имена, които употребява като мотив:

1.Петър Петров – назначен за член на УС на Югозападно държавно дружество на 1.06.2021 от министъра на земеделието Бозуков в служебния кабинет на президента Румен Радев, а не от настоящето държавно управление или Корнелия Нинова.

2.Альоша Даков е назначен в Югозападно държавно дружество поредно за старши специалист на 13.10.2021 и заместител шеф на 10.12.2021 година от министъра на земеделието Бозуков в служебния кабинет на президента Румен Радев, а не от настоящето държавно управление или Корнелия Нинова. Той е инженер лесовъд и работи като лесничей от 2004 година насам.

3. Ивайло Йорданов – назначен за член на УС на Североизточното държавно дружество от 10.01.2022 година. Йорданов е бил член на същата служба в интервала 2013-2014 година, а е бил общински консултант от Българска социалистическа партия до 2009 година. Назначен е от настоящето държавно управление.

От изброените единствено един е назначен от настоящия кабинет и то на пост, който е заемал преди. Самият Дунчев е шеф на Агенцията по горите от 20.05 до 3.12.2021 година. Следва да познава фрагментите, с които е работил и които са назначавани дружно с него в една и съща система от един и същи министър. Фактите демонстрират до каква степен съответно е изказванието му за „ инсталирането на политически функционери “ и „ хора с нулев лесовъдски опит “.

Преди да продължи с активността си Дунчев следва да отговори на следните въпроси:

Кого обслужва с сходна политика на откровени операции и офанзиви против държавното управление?

Опозиционен народен представител ли е или част от ръководещото болшинство?
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР