Във връзка с наболелия проблем, относно свободно разхождащите се по

...
Във връзка с наболелия проблем, относно свободно разхождащите се по
Коментари Харесай

Граждани продължават да пускат добитъка си насред Козлодуй, въпреки предупреждения и глоби

Във връзка с наболелия проблем, по отношение на свободно разхождащите се по улиците на град Козлодуй селскостопански животни, от Община Козлодуй предоставиха информация за ограниченията, които са подхванали за преустановяването му. Многократно от общината са изпращани публични писма и са сигнализирани органите на реда, за взимане на ограничения по случая. За последните два месеца на лицето Светлин А. Сираков са формирани 4 броя актове за нарушение на чл.3, т.21 и чл.20, т.1 от Наредба 1 на Общински съвет Козлодуй. Има издадени две наказателни постановления, още две ще се издадат идната седмица на същото лице.
На лицето Георги И. Ангелов има издадено наказателно разпореждане на стойност 500 лева Документът е в дирекция „ Местни налози и такси” и през декември 2017-та година ще се даде на Национална агенция за приходите.
Община Козлодуй е изчерпала целия набор от законови средства, с които разполага и казусът към момента е налице. Това, единствено по себе си, значи, че законите в нашата страна се зачитат единствено от хората, имащи морални полезности.
А по какъв начин да се работи по отношение на тези, които не зачитат и потъпкват законите на цивилизования свят, страната по този начин и не намира решение.
На фотографията, прасетата на единия от "гражданите " добродушно пасат в детската градина. Въпреки прдупрежденията и санкциите, свинарят безусловно безконтролно е пуснал стоката си на "разходка ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР