Във връзка с конкурса за участие в младежки обмен междуГаброво

...
Във връзка с конкурса за участие в младежки обмен междуГаброво
Коментари Харесай

Допуснаха до конкурс всички кандидати за ученически обмен в Япония

Във връзка с състезанието за присъединяване в юношески продан междуГаброво и град Тойоаке, Япония, заседава комисияв съставНевена Минева –заместник-кмет „ Образование, обществени действия, просвета и туризъм “ в Община Габрово и ръководител,Снежана Блажева – основен специалист в Регионално ръководство на образованието – Габрово, Иван Христов – общински консултант и член на комисията по „ Младежта и спорта “ в Общински съвет – Габрово, Даница Янакиева – координатор-проекти Регионален иновационен център „ Амбициозно Габрово “ и общински консултант, член на комисията по „ Младежта и спорта “ в Общински съвет – Габрово, Ирена Бойновска – началник на Младежки център – Габрово. Комисията допуснадо изявление всички 33 претенденти, подали документи за присъединяване в обмена.

Интервютата ще се проведат в Община Габрово, на 22 април(събота).

Всеки от участниците ще бъде известен персонално за часа, в който би трябвало да се яви на събеседване. Към комисията, ще се причислят още доцент доктор Полина Цончева, началник катедра “Класически и източни езици и култури ” на ВТУ “Св. св. Кирил и Методий ” и представител на японския колегиум към катедрата.

Община Габрово ще поеме 800 лева от сумата за самолетния билет до Япония на всеки от участниците в обмена с гимназия " Сейджо " в Тойоаке. 10 младежи от Габрово от 8 до 11 клас ще пътуват за Япония.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР