Във волейболните среди у нас става все по-напечено. На фона

...
Във волейболните среди у нас става все по-напечено. На фона
Коментари Харесай

Нови брожения около мъжкия национален отбор по волейбол

Във волейболните среди у нас става все по-напечено. На фона на пагубното ни показване в Лигата на нациите, където се наредихме на 15-о място от 16 тима, на ход е нова конспирация.

Наскоро някогашният капитан на националния тим на България и президент на Левски - Владимир Николов, разяснява обстановката в първия ни тим и изрази мнението, че Розалин Пенчев не желае да играе за националния тим.

" По мотив изказванията на господин Николов бих желал да кажа следното. С цялата си отговорност настоявам, че за националния тим постоянно съм давал най-хубавото от моите благоприятни условия към съответния интервал ", съобщи Пенчев пред " Мач Телеграф ".

" Никога не съм отхвърлял или отказвал повиквателна. Миналото лято - 2020 година, ми бе казано по телефона, че тимът се подмладява и би трябвало да се пробват нови момчета. Оттогава до през днешния ден никой не ме е потърсил по никакъв метод. Бих желал посредством вас да задам въпрос на уважаемия господин Николов. На базата на какви дейности или бездействия от моя страна стигнахте до този извод? С цялото ми почитание, бих желал и да му напомня следните две неща: първото е, че аз съм набор 1994 и съм на 27 години! И второ - през недалечната 2014-а имахте изискване към мен, с цел да бъда в националния тим - да подпиша 5-годишен контракт с Левски. Мога да напомня и доста сходни неща, само че не считам за належащо, защото нямат общо с съответния случай. "

" Не мога да позволи името ми да бъде петнено по подобен метод след всичко, което съм дал за тима. Винаги съм стоял на страна от интриги и кавги и бих приел тезата, че няма с какво да оказа помощ или да дам на тима, само че не и това, което се случва сега! Не желая неуспехите на тима да бъдат оправдавани с мен ", сподели още посрещачът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР