Във Vivacom започва нова онлайн кампания, включваща смарт устройства с

...
Във Vivacom започва нова онлайн кампания, включваща смарт устройства с
Коментари Харесай

Vivacom започна нова кампания за смарт устройства с отстъпки до 200 лв.

Във Vivacom стартира нова онлайн акция, включваща смарт устройства с отстъпки до 200 лева. В интервала от 14.10 до 31.10.2022, клиентите могат да се възползват от отстъпките до 200 лева от цената на устройства като Garmin Fenix 7, MyKi 4 Lite, Huawei Watch Fit 2, Huawei GT3 Pro и Huawei FreeBuds Pro 2 в онлайн магазина на телекома.
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar
Този смарт часовник от висок клас е с размер на екрана 1.30″ и резолюция 260 x 260. Впечатлява със своето Power Sapphire стъкло, което употребява слънчевата сила, с цел да удължи живота на батерията. С негова помощ батерията може да издържи до 22 дни. Разполага с функционалности за смарт вести, слушане на музика от устройството, безконтактни заплащания. Garmin Fenix 7 Sapphire Solar е и съвършеният здравен помощник. Той следи вашите тренировки, мери пулса, прави мониторинг на съня, следи дишането и равнищата на стрес. В рамките на акцията може да бъде закупен на специфична цена.
MyKi 4 Lite
Детският смарт часовник MyKi 4 Lite разполага с GPS правоприемник, микрофон и високоговорител. Чрез тях детето може да организира двупосочни гласови позвънявания и да изпраща гласови известия на родителя. С приложението MyKi Watch родителите могат да наблюдават местоположението на детето и да ръководят устройството. Други екстри включени в часовника са крачкомер, занимателна математическа игра, опция за задаване на аларми и режим „ Не безпокойте “ за оптималната централизация по време на учене. По време на онлайн акцията MyKi 4 Lite идва в комплект с раница Xiaomi.
Huawei Watch Fit 2
Huawei Watch Fit 2 е тъничък и лек смарт часовник с 1.74 инча размер на AMOLED екрана. Подобрената му батерия обезпечава до 10 дни заряд при обикновено прилагане и до 7 при по-интензивно прилагане. С него имате опция да организирате Bluetooth позвънявания. Смарт часовникът може да се употребява и като персонален треньор с неговите 97 режима на подготовка. Също по този начин има датчици като акселерометър, жироскоп, магнитометър, датчик за премерване на пулса, датчик за премерване на наличието на О2 в кръвта и опция за следене на съня и напрежението.
Huawei GT3 Pro 43
Смарт часовникът Huawei GT3 Pro 43 идва дружно с спомагателна каишка по време на онлайн акцията на Vivacom. Той съчетава в себе си грациозен дизайн и голям брой функционалности. Размерът на екрана му е 1.32 ". Батерията му е с устойчивост до 7 дни и поддържа безжично зареждане. Притежава над 100 подготвителни режима и опция за Bluetooth позвънявания. Сред множеството му екстри са оптичен датчик за премерване на пулса, датчик за премерване на атмосферното налягане, следене на равнището на О2 в кръвта, следене на съня и напрежението.
Huawei FreeBuds Pro 2
Huawei FreeBuds Pro 2 са едни от най-новите модели безжични слушалки на марката. Притежават интензивно тройно шумопотискане, функционалност за укрепване на гласа при позвънявания и Hi-Res двойна звукова система. IP54 рейтингът му обезпечава резистентност на вода и изпотяване. Батерията му разрешава до 30 часа слушане дружно с кейса за зареждане. Разполага и със система за елементарно ръководство, посредством смарт жестове.
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР