Във вчерашния епизод видяхме как канолите се оказаха препъни камък

...
Във вчерашния епизод видяхме как канолите се оказаха препъни камък
Коментари Харесай

MasterChef 2018: Игра на кулинарни асоциации

Във вчерашния епизод видяхме по какъв начин канолите се оказаха препъни камък за Валерия и тя напусна MasterChef .

 MasterChef 2018: Изпитанието на ароматните артикули
MasterChef 2018: Изпитанието на ароматните артикули

Един участник ще напусне предаването довечера

Тази вечер ще забележим по какъв начин хоби-готвачите ще се разделят на два тима, с цел да подготвят тристепенно меню, което да впечатли сериозното жури.

Личните пристрастия сред участниците ще си проличат още при разпределянето на тимовете, а изискването да се снабдят с всички нужни артикули за една минута ще ги притисне още повече.

 Снимка 348854

Отборите ще могат да усилят времето си за пазар, само че това няма да бъде доста елементарно. Те ще би трябвало да играят на асоциации. Ще разполагат с пет карти, които всеки участник ще би трябвало да пресъздаде единствено с жестове, а останалите - да познаят какво желае да им каже.

 Какво ще завоюва спечелилият в MasterChef 2018
Какво ще завоюва спечелилият в MasterChef 2018

Отборът победител ще избере продуктите, с които изгубилите ще би трябвало да готвят на стрес теста. Тримата хоби-готвачи, които не се показват на предстоящото равнище, ще отидат на финалния стадий от стрес теста, а един от тях ще загуби шанса да се бори за огромната премия.

 Снимка 348855

Те ще би трябвало да потвърдят капацитета си, приготвяйки кула от профитероли, характерен френски десерт, с два разнообразни усета за 90 минути. В тази задача те ще имат правото да употребяват препоръките на Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки , само че единствено за първите 30 минути. Този, които се оправи най-лошо, ще напусне предаването.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР