Във Варна днес служители на ОД на МВР – Варна

...
Във Варна днес служители на ОД на МВР – Варна
Коментари Харесай

7 досъдебни производства във Варна за неспазване на карантината днес

Във Варна през днешния ден чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна са направили над 480 инспекции на лица, поставенипод наложителна домашна карантина, оповестяват от пресцентъра на полицията.

Ето и известието "

" Днес, чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна са направили 480 инспекции по адреси на лица, сложени под наложителна домашна карантина, защото са били в контакт със инфектирани с ковид жители или са пристигнали от рискови дестинации. В резултат на дейностите на органите на реда има формирани седем досъдебни производства за закононарушения по член 355, алинея 2 от Наказателен кодекс, касаещ неспазване на наложителната карантина след завръщане от рискова страна.

Разследванията, стартирани по време на оповестеното изключително състояние поради ковид, са взети на специфичен доклад от Апелативната прокуратура във Варна.

На всички входове и изходи на Варна има основана организация за контролно-пропусквателен пункт по отношение на последните разпоредби, целящи ограничение разпространяването на COVID-19 на територията на страната ".

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръж
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР