Във вълшебния виртуален магазин на Pipilota има красиви подаръци за

...
Във вълшебния виртуален магазин на Pipilota има красиви подаръци за
Коментари Харесай

Pipilota – красиви истории в бижута и картинки

Във вълшебния виртуален магазин на Pipilota има красиви дарове за специфични моменти като авторски бижута, аксесоари за телефон и забавни картини за интериорa. Зад този план стоят трудът и вдъхновението на художничката Ирина Памятних, Светлана Борисова и общителната поддръжка на издателството " Грозен Ентертеймънт ".

Колиетата са ръчна направа и като всички останали бижута в уеб страницата съществуват единствено в една единствена численост. Интересното е, че множеството бижута си имат неповторимо име, което въодушевява и ни кара да помечтаем за “Полет измежду звездите ” да вземем за пример. А прелестните рисунки върху тях са дело на Ирина, надарен актьор, цялостен с цветни хрумвания. Сатенена панделка, метал, който не провокира алергии и оцветяване на кожата, посребрена тел, детайли Swarovski, муранско стъкло или пък полускъпоценни камъни са единствено част от материалите, от които са направени бижутата. И в случай че мечтаете за хубост, успокоение и естетика, малко френски изискан или пък съветски романс - значи тези бижута са за вас.

В света на Pipilota представителите на мощния пол пък ще открият едно ексцентрично и сантиментално предложение за подарък за своята половинка – дизайнерско колие с името на обичаната, направено по поръчка. С него всяка дама ще получи вниманието, което заслужава!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР