Във Фейсбук страницата на фен фракцията на Берое - Zara

...
Във Фейсбук страницата на фен фракцията на Берое - Zara
Коментари Харесай

Облаците се сгъстяват: спряха тока на спортна база „Берое“

Във Facebook страницата на почитател фракцията на Берое - Zara Boys, бе качен видеоклип от който излиза наяве, че електричеството на спортна база „ Берое “ (стадион Локомотив) е спряно заради просрочени заплащания към електроразпределителното сдружение, опериращо на територията на град Стара Загора. На територията на комплекса тренира и женският отбор Локомотив.

Преди дни треньори от школата на Берое излязоха с декларация за съществени проблеми в ДЮШ, като липса на екипировка за децата, закъснение на заплати, отговорности към компании и други



Кметът на града Живко Тодоров разгласи, че на идната сесия на Общински съвет ще се гласоподават 200 хиляди лв. целева помощ за школата на Берое.

На вчерашната първа подготовка за годината от „ Национален почитател клуб на Берое “ оповестиха, че смъкват доверието си към първия тим и президента Ернан Банато. Те ще поддържат и посещават мачовете на втория тим и момчетата от школата.

Отбора стартира подготовка единствено с 12 играчи, като 5 от тях са нови задгранични футболисти. В събота се чака към тима да се причислят останалите футболисти, написа podlipata.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР